• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Winnaars zoektochten Schoonderhage zijn gekend, maar nog niet bekend

  13 november 2020

  POLLARE – Alle deelnemersformulieren van de wandel- en fietszoektocht zijn gejureerd en de winnaars zijn gekend. Het is wachten op de heropening van de horeca om hen te vieren.

  Café De Zwarte Flesch is gesloten en dus is er even nog geen prijsuitreiking. Om de spanning er wat in te houden, maakt Schoonderhage de namen van de winnaars nog niet bekend.

  Wat ze wel al kunnen meegeven is de juiste volgorde van de foto’s (zie bijlagen) en het antwoord op de 1ste schiftingsvraag. In de voetgangersbrug van Pollare zijn 7.875 klinknagels verwerkt

  De winnaars krijgen een uitnodiging via mail van zodra er zicht is op de heropening van de horeca.

  Volgend jaar komt er wellicht een 2de editie van deze zoektochten. De vele reacties waren immers heel positief.

  Info: Schoonderhage.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons