• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Draag een mondmasker bij drukte in het Neigembos

  07 november 2020

  NEIGEM/MEERBEKE – Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) vraagt om bij de verwachte drukte in het Neigembos een mondmasker te dragen.

  De combinatie van goed weer en beperkte ontspanningsmogelijkheden, zal ook dit weekend voor een toeloop zorgen in het Neigembos.

  Die drukte was de afgelopen dagen al te merken. Aan de toegang tot het bos in Bevingen stonden vrijdag rijen auto’s geparkeerd. Ook in de ruimere omgeving waren meer wandelaars dan gewoonlijk op pad.

  Risico

  Burgemeester De Jonge: “In deze moeilijke tijd en met het uitzonderlijk mooi weer gaan heel wat mensen wandelen. Dat is zeer goed en het wordt aangeraden. Dat mag ook, maar enkel met maximum 4 personen.”

  Ze kreeg echter heel wat berichten van bezorgde wandelaars en van buurtbewoners: “Het is heel druk in Neigembos; ook de politie stelt dit vast. Door deze drukte is het onvermijdelijk, dat je elkaar kruist en er nauw contact is op smalle paden.”

  Dat is ook risicovol. “Wij vragen, dat je op dergelijke momenten een mondmasker draagt; je moet het trouwens steeds bij je hebben. Bedankt en een veilig en mooi weekend.”

  Alternatieven

  Je kunt ook nog andere mooie wandelingen maken in Ninove en de zeer ruime omgeving. Zo heeft de dienst toerisme de wandelingen door onze deelgemeenten stevig onder handen genomen.

  Elke wandeling is ook digitaal beschikbaar. De mobiele versie en de QR code scan je in via jouw slimme telefoon. De digitale versie haal je binnen via de website Route You.

  Info: Ninoofse wandelingen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons