Ecokerk plant pluktuin aan Abdijkerk

  12 november 2021

  NINOVE – De werkgroep Ecokerk van de Sint-Corneliusparochie wil zaterdag 04 december een eigen pluktuin planten rond de Abdijkerk.

  Ecokerk Ninove heeft twee acties op de kalender staan.

  Aspelare

  Zaterdag 13 november doen ze mee aan de grote boomplantactie in het nieuwe natuurgebied van Natuurpunt. Op die manier helpen ze mee aan de realisatie van het grootste bosuitbreidingsproject in Vlaanderen.

  De plantactie duurt van 10 uur tot 16 uur, afspraak in de Waagstraat Aspelare.

  Pluktuin

  Zaterdag 4 december starten de leden van Ecokerk Ninove een nieuw project: een eigen mini-bos rondom een deel van de Abdijkerk. Ze zullen een natuurlijke pluktuin aanleggen, waar iedereen kan helpen én plukken. Op die manier dragen ze ook bij aan een hechtere gemeenschap en een duurzamer kerkpatrimonium.

  Iedereen is welkom vanaf 14 uur aan de Abdijkerk om mee te helpen graven en planten.

  Info: Corneliusparochie.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons