• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Familiezoektocht Dendervallei Linkeroever Ninove

  02 november 2020

  NINOVE – De lokale afdeling van Natuurpunt organiseert tot 15 december een familiezoektocht van ongeveer 6,1 km met start aan ’t Oeversteksken. Je maakt kans op een mooie prijs.

  Genieten van de natuur blijft in deze periode nog altijd mogelijk en is zelfs nodig.

  Bijvoorbeeld door middel van een herfst-familiezoektocht in het natuurgebied Dendervallei Linkeroever Ninove.

  De wandeling is ongeveer 6,1 km lang. Het startpunt ligt aan het grote infobord van Natuurpunt, ter hoogte van voetgangersbrug ’t Oeverstekske.

  Parkeren kan op de gratis Ikorn-parking, die open is tijdens schoolvakanties en in het weekend.

  Op de website van Natuurpunt vind je een vraag- en antwoordformullier. We geven het ook hieronder in bijlage.

  Je kunt het na afloop doorsturen naar natuurpuntninove@hotmail.com of in de bus stoppen (Natuurpunt Ninove, Pamelstraat 119, 9400 Ninove). Doe dit ten laatste op 15 december 2020 en maak kans op een mooie prijs.

  Info: FamiliezoektochtNatuurpunt familiezoektocht.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons