• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Gratis naar educatieve comedyshow ‘Toen de dieren nog spraken’

  24 augustus 2017

  Vrijdag 27 oktober

  Van 20u tot 22u in buurthuis De Pallieter, Smid Lambrechtstraat 100 te 9406 Outer

  Toen de dieren nog spraken… en wat de mensen daarvan maken. Natuur-educatieve comedy voorstelling van Joeri Cortens over de communicatie tussen mensen, dieren, planten, … in geuren en kleuren … en wat er zoal kan mislopen.

   Apen apen apen na? Gaan spinnen op het web? Twitteren (blauwe) vogeltje zelf wel eens?

   En vooral … wat bakken we er zelf van? Zijn we beland in een communicatie-revolutie of verstaan we elkaar steeds minder?

   De spreker Joeri Cortens is niet alleen natuureducatie-expert van Natuurpunt, we kennen hem ook van dierenprogramma’s op TV zoals ‘Wild van dieren’ op VTM en ‘Het zijn net mensen’ op VIER.

   Kaarten: 5 euro in voorverkoop bij de bestuursleden Natuurpunt of overschrijven via rekeningnummer BE17 9793 5295 5521 van Natuurpunt Ninove met vermelding ‘Joeri Cortens’, 7 euro aan de kassa.

   Een organisatie van Natuurpunt Ninove in samenwerking met Natuurpunt CVN.

  WIN WIN WIN

  Met Ninofmedia kunnen 2 koppels gratis naar deze fantastische educatieve comedy voorstelling. Stuur een mailtje naar info@ninofmedia.tv met uw naam en het antwoord op volgende vraag:

   “Van wie is Joeri Cortens de sidekick in het VIER programma ‘Het zijn net mensen’? 

  Uit de juiste antwoorden trekken we twee gelukkigen die gratis met een extra naar deze voorstelling mogen.

  De winnaars maken we bekend op 18 oktober.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons