Hoeveel vlinders tel je in 5 minuten in jouw tuin?

  28 juni 2020

  ALGEMEEN – Als vlindermaand is juli de maand bij uitstek om de vlinders in je tuin te tellen. Tel ze tussen 4 en 26 juli en geef je resultaten door aan Natuurpunt.

  Zie jij de dagpauwoog, citroenvlinder, kolibrievlinder of misschien wel de koninginnenpage? Tijdens de vlindermaand juli kun je deze en andere vlinders in je tuin waarnemen.

  Om mee te doen is 1 keer exact 5 minuten tellen al voldoende. Maar het is voor het onderzoek van Natuurpunt nóg interessanter als je dat meerdere keren doet. Dat kan van 4 tot 26 juli.

  Stappen

  Info: Natuurpunt vlindertellingwaarnemingenmijn tuinlabvlindervriendelijke tuin.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons