• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Jong VLD bevraagt Ninoofse jeugd over het milieu

  04 februari 2019

  NINOVE – Als onderdeel van de sensibiliseringscampagne omtrent milieubewustzijn en verandering lanceert Jong VLD Ninove een milieu-enquête voor de Ninoofse jeugd.

  De massale deelname aan de klimaatmars en de spijbeldagen voor het milieu tonen volgens de jonge liberalen aan dat ook in Ninove de zucht naar een groener bestaan leeft.

  Jaro Goubert, lid Jong VLD Ninove, legt de bedoeling uit van de enquête: “Wij houden deze omdat wij ons zorgen maken over het groene aspect van onze stad en de toekomst. Wij hebben eigen ideeën, maar willen vooral de jeugd zelf aan het woord laten. Op welke manier trachten de scholen tegemoet te komen aan het milieu? Zijn er voldoende groene alternatieven voor mobiliteit beschikbaar in de stad? Welke voorstellen doen zij zelf om het milieu te ontlasten?”

  Al deze vragen en nog veel meer willen ze de komende weken ontdekken. De enquête loopt vanaf nog tot en met zondag 3 maart.

  Daarna zal Jong VLD Ninove zo snel mogelijk conclusies trekken. Na publicatie daarvan zullen ze deze aan het stadsbestuur voorleggen om tot concrete maatregelen te komen.

  De enquête is te vinden op de Facebookpagina van Jong VLD of via deze link.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons