• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Knotwilgenbeheer in de Dendervallei

  02 februari 2019

  NINOVE – Het beheerteam van Natuurpunt Ninove gaat zaterdag 9 februari enkele wilgen knotten en andere klusjes opknappen in het natuurgebied Dendervallei.

  Mocht je zin hebben om in de voormiddag mee te helpen, dan ben je zeker welkom. Vele helpende handen maken dit werk leuk en licht. Het beheerteam voorziet op tijd en stond een hapje en een drankje.

  In principe is er voldoende werkmateriaal maar werkhandschoenen meebrengen is nuttig.

  Na afloop kun je zelf wat brandhout meenemen.

  Praktisch

  • Datum en tijdstip: zaterdag 9 februari 2019, van 8.30 uur tot ongeveer 12.30 uur.
  • Plaats: einde van de Spoorwegstraat in Outer.

  Info: fred_decoster@hotmail.com of 0486-57 04 53 – Natuurpunt Ninove.

  MLI – Foto Natuurpunt

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons