• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Op stap met de schaapherder

  11 december 2018

  OUTER – Schaapherder Stefan Kestens laat zijn oersterke Hebridean-schapen al een aantal jaar grazen op verschillende percelen van Natuurpunt. Hij vertelt er zondag 16 december over tijdens een natuurwandeling.

  Het resultaat van die begrazing mag er zeker zijn. Monotoon cultuurgrasland met stikstofminnende planten zoals akkerdistel en brandnetel maken plaats voor een kruidenrijke vegetatie met orchideeën.

  Stefan vertelt alles over het natuurbeheer en de verzorging van zijn schapen. Als afsluiter maak je een straffe demonstratie mee van schapen drijven met een herdershond.

  Praktisch

  • Datum en tijdstip: zondag 16 december 2018 van 14.00 uur tot 17.00 uur.
  • Afspraakplaats: parking kledingwinkel Firelle, Brakelsesteenweg 160 Outer
  Info: stefan.kestens@gmail.com.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons