• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wandelen langs unieke holle wegen

  11 april 2018

  #Ninove – Natuurpunt Ninove en vzw Red De Diepe Straten nodigen je uit voor een landschapswandeling langs het prachtige kouterlandschap met zijn unieke holle wegen.

  Hoewel de plannen voor grootschalige leemontginning en opvulling in de Diepe Straten voorlopig stil lijken te liggen, mag dit prachtig gebied niet in de vergetelheid geraken. Natuurput Ninove neemt julie mee op sleeptouw tijdens een wandeling van iets meer dan 6km.

  Afspraak zondag 15 april 2018 aan het einde van de Lindendreef om 14 uur.

  Voorzie best aangepast schoeisel, sommige plekjes blijven immers een tijdje modderig.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons