• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Antoine: 75 lentes op 28 juni

  24 juni 2017

  Denderwindeke – Antoine Callebaut, gewezen gemeenteraadslid en schepen te Denderwindeke en Ninove (11 oktober 1970-25 februari 2013) is drie kwart eeuw “in leven”. Naast zijn 42 jaar lange loopbaan in de gemeentepolitiek, was hij ook vele jaren bedrijvig in het verenigingsleven te Denderwindeke: groepsleider en leider Chiro (1958-1981), voorzitter van het plaatselijk Davidsfonds (1981-2012) en coördinator van de Damiaanactie (1966 – tot op heden).

  Verschillende jaren was hij ook gastheer “ten huize Pitjes” van druk bijgewoonde kermisrecepties met als hoogtepunt 2011, naar aanleiding van de viering van zijn 40 jaar gemeenteraad, dit met tientallen (oud-)collega’s van vroeger en nu.

  Nu is Antoine de organisator van verschillende klasreünies van afgestudeerden in het Sint-Aloysiuscollege, waar hij zelf studeerde in de afdeling wetenschappelijke A.

  Hij zou er graag nog 25 jaar bij doen om dan te stoppen op alle fronten…

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons