• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Carmen staat niet meer achter de toog in de Gambrinus

  21 februari 2021

  NINOVE – “Vandaag zouden mijn skoeten zijn langsgekomen voor hun Campariken”, vertelde Carmen ons in een stille gelagzaal. Maar corona en andere aangelegenheden hebben dit onmogelijk gemaakt. Na 17 jaar stopt zij als uitbaatster van café Gambrinus op het Oudstrijdersplein.

  Op carnavalszondag 21 februari gingen we even langs bij Carmen. Na zoveel jaar zal zij hier binnenkort de deur achter zich dicht trekken.

  “De corona-crisis zit er voor iets tussen en we kwamen ook niet overeen met de eigenaars van het café. Het is verkocht, maar aan twee toffe mensen. Ik zal hier met plezier nog eens terugkomen.”

  Familie

  Carmen heeft het misschien ook een beetje gehad na 29 jaar in de horeca. “Dat is inderdaad zwaar werken. Maar toch heb ik spijt, dat we geen afscheid kunnen nemen van onze klanten, een deel van onze familie eigenlijk. Want de contacten met de klanten, de toffe babbels en graag achter de toog staan, zal ik wel missen.”

  Directe plannen voor iets nieuw heeft Carmen nog niet. “Misschien begin ik iets anders, iets nieuw, want ik ben nog te jong om op pensioen te gaan.”

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons