• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Stad Ninove huldigt huwelijksjubilarissen in Feestzaal Kellenhof

  10 juni 2017

  Ninove – Op vrijdag 9 juni 2017  werden alle huwelijksjubilarissen die hun jubileum vieren tussen januari 2017 en juni 2017 door het stadsbestuur uitgenodigd in ’t Kellenhof voor een etentje en een muzikaal optreden van Luc Jones. Een delegatie van het college van burgemeester en schepenen waren eveneens aanwezig, en dat samen met de koppels die 50 en 60 jaar zijn gehuwd.

  Bekijk hier de fotoreeks:

  https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1336678359788959

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons