Padstappers organiseren 17de Krakelingentocht

20 februari 2019

GERAARDSBERGEN – In de feestweek na Krakelingen en Tonnenkensbrand houdt wandelclub Padstappers de Krakelingentocht op woensdag 27 februari. Deze tocht over verschillende afstanden is inmiddels aan zijn 17de editie toe.

De krakelingentocht zal andermaal een zorgeloze en aangename wandeldag zijn. Daar hebben de Padstappers inmiddels een patent op.

De wandelaars, die kiezen voor de kortste afstanden (7 en 10 km), trekken via veldwegen door de kouters van Nederboelare en Deftinge naar Goeferdinge. Ze keren terug naar de Veldmuis, een straatwijk op een boogscheut van de startzaal in Nederboelare.

De andere afstanden (14, 18 en 22 km) breien aan deze omlopen enkele fraaie omwegen of lussen door de gehuchten Broek en Pikkelgem, naar Deftinge, Zarlardinge en terug via Overboelare naar zaal De Reep.

In die start- en aankomstzaal kunnen de deelnemers na afloop met oude vrienden en nieuwe kennissen nakaarten bij een goeie pint, een lekkere verwenkoffie, een frisse cola of iets anders uit de uitgebreide bevoorrading.

Iedere stapper krijgt gratis een krakeling in sandwich deeg.

Praktisch

  • Datum en tijdstippen: woensdag 27 februari 2019, start tussen 8 uur en 15 uur.
  • Plaats: zaal De Reep, Felicien Cauwelstraat Nederboelare
  • Afstanden: 7 – 10 – 14 – 18 – 22 km.
Info: webstek PadstappersFacebookpagina PadstappersToeristische dienst Geraardsbergen.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons