De Gavers: familiale ontspanning dichtbij

  29 juni 2020

  GERAARDSBERGEN – Het zwembad van De Gavers is vanaf 1 juli opnieuw open, net als alle andere attracties. In juli en augustus hebben op woensdagnamiddag terug de traditionele kindershows plaats.

  Deze zomer moet je niet ver lopen voor een gevarieerd aanbod aan ontspanning voor de hele familie.

  Vanaf 1 juli zijn zowat alle attracties en activiteiten van de Oost-Vlaamse provinciale domeinen opnieuw toegankelijk.

  Bezoekers nemen voor vertrek best eerst een kijkje op de website of sociale media van het domein.

  Voor sommige activiteiten is reserveren immers verplicht of gelden er specifieke coronamaatregelen.

  De Gavers

  Domein De Gavers heeft terug heel wat attracties in petto. Het zwembad is vanaf 1 juli opnieuw open. De zwemvijver was dat al enige tijd, maar met de start van de zomervakantie kunnen bezoekers er nu ook opnieuw kajakken, kanoën en waterfietsen.

  Het WoW-waterpark met opblaasbare attracties opent ten laatste op 1 juli. Enkel het Gaverveer zal deze zomer wellicht niet uitvaren.

  Voor kinderen zijn er op het droge de speeltuin, het go-cartsparcours en de trampolines. Ook een potje lasershooten kan opnieuw.

  In juli en augustus hebben de traditionele kindershows op woensdagnamiddag plaats. Het aantal plaatsen is beperkt; inschrijven kan telkens vanaf een week vooraf.

  Alle activiteiten, de kindershow en een plekje op het strand kun je op voorhand reserveren via de website.

  Info: provinciale domeinenDe Gavers.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons