• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Een stevige steun voor de Ninoofse B&B’s

  27 juni 2020

  NINOVE – De toeristische dienst en de VVV-Ninove ondersteunen de B&B’s op Ninoofs grondgebied met een actie voor hun klanten. Het is de bedoeling om het verblijftoerisme te promoten in onze stad.

  De vier deelnemende bed&breakfasts zijn: Molenzicht in Denderwindeke, Paellepelhoeve in Nederhasselt, Roesbeekhoeve in Meerbeke en Hof Anghereel in Appelterre-Eichem.

  Schepen van toerisme Alain Triest en toerismeconsulent Danny De Saedeleer gaven vrijdag 26 juni, samen met de VVV-Ninove voorzitter Yvan Roelandt, een woordje uitleg over het principe van de actie.

  Wie de komende weken boekt voor drie overnachtingen in één van de vier deelnemende Ninoofse B&B’s, betaalt slechts voor twee en krijgt de derde terugbetaald door de stad. De klanten brengen gewoon een ingevuld formulier binnen op de dienst toerisme. Zij krijgen de terugbetaling van de derde nacht binnen de tien dagen teruggestort op hun rekening.

  Bovendien ontvangen ze een promotiepakket met o.a. stadsplannetjes, een plan voor een stadswandeling en een fles Witkap.

  Per B&B komen 10 klanten in aanmerking voor deze actie. In totaal komt de stad dus tussen voor 40 overnachtingen als ondersteuning van de lokale B&B’s.

  De uitbaters zijn alvast tevreden met die steun en vinden het een fijn initiatief. De actie loopt van 1 juli tot 31 augustus 2020.

  Info: MolenzichtPaellepelhoeveRoesbeekhoeveHof Anghereel.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons