Nieuwe brochure over wandelingen en activiteiten 2019

14 januari 2019

NINOVE – De VVV Ninove vzw heeft de gloednieuwe activiteitenkalender voor 2019 klaar.

De organisatie heeft getracht om opnieuw een boeiend programma samen te stellen met (thema)wandelingen en een wandelzoektocht. Zij programmeerden ook een pakkende hommage aan Rufijn De Decker, die ons in 2018 ontviel.

Enkele van deze activiteiten zijn betalend en/of met voorafgaande reservatie omwille van het maximum aantal deelnemers. Tijdig inschrijven is vaak de boodschap indien je er zeker wilt bij zijn.

Info: dienst toerisme (Hospitaalkerk Burchtstraat – 054-31 32 85 of toerisme@ninove.be.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons