• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Sint-Lambertuswandeling langs trage wegen in Pollare

  16 oktober 2018

  POLLARE – De trage wegenwandeling van zondag 21 oktober voert de wandelaars langs de Sint-Lambertuskapel. Via haast vergeten buurt- en voetwegen kun je een mooie tocht maken van ongeveer 8 km in het dorp op de heuvel en naast het water. De wandeling biedt een zicht op prachtige landschappen en voert je van de ene kapel na de andere.

  Elk jaar vindt in de herfst de ‘Dag van de Trage Weg’ plaats. Duizenden wandelaars, fietsers, ruiters, kinderen en buitenmensen trekken dan de wegjes en paadjes langs.

  Vorig jaar was Nederhasselt gastheer. Ditmaal is het Pollare met de Sint-Lambertuswandeling.

  Vertrekken doen we om 9 uur aan ’t Klein Cafeeken van het parochiaal centrum. Halfweg is een stop voorzien, zodat je even op adem kan komen.

  Na de wandeling kan je in ’t Klein Cafeeken nog wat napraten en genieten van een drankje, dankzij de hulp van vzw Parochiale Werken.

  Praktisch

  • Datum en tijdstip: zondag 21 oktober 2018 om 9 uur.
  • Vertrek- en eindpunt: parochiaal centrum, Pollare Dorp (aan de kerk).
  • Vrij wandelen is ook mogelijk.
  Info: dienst Mobiliteit – 054-31 32 82 – mobiliteit@ninove.be.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons