• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Tweemolenwandeling

  18 september 2017

  De molenwandeling is een klassieker die al jaren met gids wordt gewandeld op de laatste zondag van september. De ruiter- en menroute “Tabaksroute” werd in 2016 de laatste maal als dagevenement georganiseerd maar de Tabaksroute en zeker ook de molenwandeling blijven bestaan! Dit keer start en eindigt de wandeling aan de Molen ter Zeven Wegen in Denderwindeke en wandelen we tot de gerestaureerde watermolen, de Fonteintjesmolen in Meerbeke waar we een drankstop houden tijdens het opendeurweekend. De Wildermolen van Appelterre is deze keer niet van de partij. Beide molens, Ninoofs erfgoed, zijn tijdens deze fikse tocht van zo’n 13 km ook te bezoeken.

   

  Wanneer: zondag 24 september 2017

  Vertrek: 14.00 uur aan de Molen Ter Zeven Wegen, Molenstraat 1 – 9400 Denderwindeke

  Deelname: gratis – het parcours loopt langs onverharde veldwegen die niet geschikt en/of moeilijk zijn voor kinderwagens en rolstoelgebruikers

  Meer info? Dienst toerisme, 054 31 32 85, toerisme@ninove.be

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons