• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wandelend door de kasjkes van Nienof

  26 februari 2018

  Ninove is bezaaid met “kasjkes” of wegjes voor voetgangers.Een wandeling langs deze soms vergeten paadjes geeft een totaal ander beeld op de stad.

  Kasjkes werden en worden vaak gebruikt om “door te steken” en om dus sneller op je bestemming te zijn.

  Wie weet ze nog te vinden?

  Wie kent nog de Kortekeet of het Landuytstraatje?

  (Her)ontdek ze met deze gidsbeurt.

  Wanneer: zondag 11 maart 2018

  Start: 14.00 uur, aan de Hospitaalkapel, Burchtstraat 44

  Deelname: Gratis

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons