• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Winterwandeling Okegem

  14 januari 2020

  OKEGEM – De toeristische dienst organiseert hier zijn eerste winterwandeling, zondag 26 januari 2020.

  Wanneer iedereen enigszins bekomen is van alle nieuwjaarsrecepties is het weer tijd om een frisse neus te halen in de buitenlucht. Dat doen ze met een winterwandeling in Okegem.

  De Libanonceder en het gebouw, waar priester Daens in 1893 zijn Christene Volkspartij oprichtte, zijn niet meer en ook Johannes Ockeghem zal je er niet meer treffen. Geen nood: de geschiedenis van het dorp, de kapellen, boerenhoven, de mooie OLV-Opdrachtkerk, de Dender en veel open ruimte maken een namiddag wandelen in Okegem onder leiding van een gids meer dan de moeite waard.

  De wandeling loopt ook langs onverharde wegen, die niet geschikt of moeilijk zijn voor kinderwagens en rolstoelgebruikers. Rubberlaarzen of heel stevige stapschoenen zijn noodzakelijk.

  Praktisch

  • Datum en uur: zondag 26 januari om 13.30 uur..
  • Startplaats: OLV-Opdrachtkerk, Okegem-Dorp Okegem
  • Afstand: ±10 km.
  • Deelname: gratis.
  Info: toeristische activiteiten – 054-31 52 91.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons