Leefbeurs tegen verzuring in zaal de Roos

  28 oktober 2019

  NINOVE – Vorig weekend organiseerde vzw ZiZaZo haar eerste Leefbeurs tegen de verzuring in zaal de Roos

  Twee dagen lang was er een gevarieerd aanbod aan standhouders waar je terecht kon voor een heleboel hebbedingetjes om het leven wat aangenamer te maken. Zo was er een rad van fortuin waarbij elke bezoeker een geschenkje kreeg, was er een vrouwenverwenhoek door Kapsalon Zo Knap waar je terecht kon voor een brushing en make-up met een glaasje bubbels en ambachtelijke krokketjes erbij. Voor de allerkleinsten waren er grime en gekke kapsels. 

  Voor de wat oudere kinderen was er een stand met leuk, duurzaam en ook biologisch houten speelgoed, waar je ook je eigen zwaar en schild kon decoreren. Voor de stripfanaten waren er de klassieke alsook de meer unieke verzamelalbums beschikbaar. 

  De volwassenen konden daar weer terecht bij een pottenbakker en bij nog heel wat andere standjes vol zelfgemaakte artikelen zoals sjaals, poppen beestjes, wenskaarten, 3D kaders, decoratie-artikelen en zelfs een food outletcorner waar je goederen met een korte vervaldatum aan dumpingprijzen kon verkrijgen. 

  Met een minishop van Funky Pets viel ook je huisdier niet uit de boot. ZK Snacks verzorgde de catering met lekkere frietjes, burgers en hun gekende kroketjes. 

  Ter bekendmaking van hun vzw en hun werking als zorgboerderij was ook VZW Frambozenhof uit Liedekerke op bezoek. Bij deze vzw kunnen jongeren en ouderen terecht voor begeleiding bij time-outwerking, begeleiding tijdens en na een burn-out, depressies, … Hun eenjarig bestaan vieren zij op 2 november met een opendeur en 2 Halloweenwandelingen (15u en 19u). Vzw ZiZaZo en ZK Snacks bieden logistieke ondersteuning en nodige spijs aan. 

  De organisatie wenst dan ook alle standhouders en bezoekers te bedanken voor hun aanwezigheid. De vzw zal ook in de toekomst aanwezig zijn op mening evenement in de regio. Voor meer info kan je terecht op de Facebookpagina van vzw ZiZaZo of op 0470/61 39 28. 

  RDN

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons