‘Love at first bite’: het boek is uit

  26 augustus 2021

  VOORDE – Nick De Vuyst en Anaïs Roman schreven samen een kookboek. Vanaf eind deze week kun je inspiratie opdoen in hun ‘Love at first bite’.

  De passie voor lekker en gezond eten bracht Nick en Anaïs samen.

  In mei hadden wij met het koppel al een leuke babbel. “Lekker eten heeft altijd centraal gestaan in ons leven”, vertelden ze ons toen. Ze hadden plannen voor een kookboek.

  Boek

  “Hoe van ongezonde zaken gezonde maken zonder de smaaksensatie te bederven? Een opgave, die wij niet uit de weg gaan. Samen zijn we tot vijftig lekkere recepten gekomen. Over de samenstelling én de smaak zijn we beiden best tevreden.”

  Inmiddels is het gedrukt en zal ‘Love at first bite’ eind deze week te koop zijn. Zij werkten samen met fotografe Lisa Bilterijst.

  Anaïs hoopt alvast, dat het boek zijn weg zal vinden bij liefhebbers van lekker en gezond eten.“ Het is een heel laagdrempelig kookboek, zodat iedereen met een gezonde interesse voor koken er zijn of haar gading zal in vinden.”

  Of ze nieuwe plannen hebben? “Laten we eerst kijken hoe ‘Love at first bite’ loopt. En dan is het misschien tijd voor iets nieuw, wie weet.”

  Het boek kost € 25 per exemplaar. Bestellen kan via de FB- of Instagrampagina (link onderaan).

  Je kunt 1 exemplaar van ‘Love at first bite’ winnen. Deel dit artikel en wie weet, ontvang je binnenkort een bron van culinaire inspiratie.

  Info: FB Love at first biteInstagramLisa Bilterijst.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons