Love at first bite

  17 mei 2021

  VOORDE – Nick De Vuyst en Anaïs Roman omschrijven zichzelf als “koppel, beste vrienden, foodaholics… en schrijvers van een kookboek.” Dat laatste zullen ze uitbrengen onder de spreekwoordelijke titel ‘Love at first bite’.

  Het begon voor beiden in Geraardsbergen, vertelden ze ons tijdens een leuke babbel. “In 2015 sloeg de vonk tussen ons over op het jaarlijkse vuurwerk. Liefde op het eerst zicht.”

  Lekker

  Hun leefwerelden waren totaal verschillend. Nick is diëtist en had vroeger zelf overgewicht. Anaïs is leerkracht en Bourgondiër voor wie smaak moet primeren. “Toch heeft lekker eten altijd centraal gestaan in ons leven. Zoals in de beste relaties ging het voor ons ook om compromissen sluiten.”

  Een knoert van een uitdaging ook: “Hoe van ongezonde zaken gezonde maken zonder de smaaksensatie te bederven? Een opgave, die wij niet uit de weg gaan. Samen zijn we tot vijftig lekkere recepten gekomen. Over de samenstelling én de smaak zijn we beiden best tevreden.”

  Boek

  Het boek, dat ze in september hopen uit te geven, kreeg de toepasselijke titel ‘Love at first bite’.

  “Het is heel laagdrempelig, zodat iedereen met een gezonde interesse voor koken er zijn of haar gading zal in vinden. We werken samen met fotografe Lisa Bilterijst, die de foto’s op zich zal nemen tijdens dit project.”

  Info: Love at first biteLisa Bilterijst.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons