Anouk fietst voor het eerst naar school

    31 augustus 2020

    NINOVE – “Best wel spannend” vertrouwde Anouk ons toe op de vooravond van haar eerste schooldag in de derde kleuterklas. Op 1 september fietst ze voor het eerst naar school; met mama als zorgzame begeleidster.

    “Morgen draag ik een veiligheidsvestje en een helm”, wist Anouk ons nog te vertellen. “Dan fiets ik samen met mama naar school. Een beetje spannend, want je moet op veel dingen letten.”

    Anouk is ook wel blij, dat ze haar vriendjes zal terugzien.

    Ook voor mama zal het natuurlijk wennen zijn, niet alleen omwille van het fietstochtje. “Een nieuwe klas en een nieuwe juf, een verschillende manier van werken en andere activiteiten. Ik ben ook benieuwd naar het thema. Maar we hebben veel vertrouwen in de school en het team.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons