De stad peilt naar verwachtingen van ondernemers

    07 oktober 2020

    NINOVE – Door middel van een anonieme enquête peilt de stad naar de mening van ondernemers over haar corona-ondersteuning.

    De corona-crisis heeft een grote impact gehad op het leven en werken van iedereen. De stad tracht ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen zo goed mogelijk door deze crisis te helpen.

    Nu wil ze van hen vernemen hoe zij deze ondersteuning ervaren hebben. Wat deed de stad goed? Wat kan beter? Welke suggesties en opmerkingen hebben de ondernemers?

    Tegelijk vraagt de stad hen hoe het met hen en hun onderneming gaat. Welke de impact momenteel is van corona op hun onderneming? Welke verwachtingen ze hebben voor de toekomst?

    De enquête is anoniem en neemt 10 minuten in beslag. Je kunt ze insturen tot en met 18 oktober 2020.

    Info: de enquête.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons