JDV Computers opent 3de winkel in Ninoofs filiaal Phone Company

    06 november 2022

    NINOVE – Door de opening van deze winkel in het centrum gaat JDV Computers de leegstand tegen. De firma biedt in de Vuurkruisersstraat terug de producten en diensten aan, die daar recent waren verdwenen.

    Bij JDV Computers kan je terecht voor al jouw computerproblemen, de aankoop van een nieuwe laptop of pc, smartphones, tv’s & audio, herstellingen van gsm’s en nog veel meer.

    Dienstverlening

    “Wij dragen service en kwaliteit hoog in het vaandel”, aldus de zaakvoerder Johan de Vits. “Onze prijzen zijn duidelijk en transparant. Wij hanteren geen vakjargon, maar proberen alles uit te leggen aan de hand van voorbeelden uit het dagelijkse leven, zodat alles perfect verstaanbaar blijft.”

    Niet alleen de particulieren zijn hier aan het juiste adres, uiteraard ook bedrijven en zelfstandigen.

    “Wij bieden een totaaloplossing aan om de firma op een efficiënte en slimmere manier te laten functioneren, waardoor meer tijd vrijkomt voor de essentie van de zaak.”

    Pijlers

    JDV Computers steunt op 6 pijlers.

    1. Een goede infrastructuur door gebruik van het juiste materiaal.
    2. Netwerk optimalisatie.
    3. Cloudoplossingen (back-up en M365).
    4. Ucaas (VOIP met vele extra’s of digitale telefonie).
    5. Websites en webdesign.
    6. Onderhoud en service na verkoop.

    “In samenspraak met Phone Company hebben wij de winkel en de activiteiten overgenomen. Wij zullen dezelfde producten en diensten blijven aanbieden, maar pas vanaf begin december. Vandaag kunnen wij bijvoorbeeld nog geen BASE verdelen of simkaarten omruilen. Ook de aankoop van producten op afbetaling is pas mogelijk vanaf begin 2023 (opgelet: geld lenen kost ook geld!).”

    Praktisch

    • Openingsuren:
      – elke dag vanaf 9 tot 12 uur, van 12.30 uur tot 17 uur;
      – donderdag en zondag gesloten.
    • Plaats: Vuurkruisersstraat 9A, Ninove.
    • Parkeren: gratis in de ondergrondse parking aan de winkel.
    • Winkel in Voorde, Brakelsesteenweg 561 (tegenover De Kalvaar): uitbreiding winkeluren op maandag, dinsdag en woensdag open tot 19 uur
    • Winkel Liedekerke (Stationsstraat 79): openingsuren ongewijzigd.

    Info: JDV Computers.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons