• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De  corona-maatregelen in Ninove: een korte bevraging

  11 augustus 2020

  NINOVE – Tijdens de dinsdagmarkt trokken we op pad en zochten we enkele mensen, die bereid waren om hun mening te geven over de strengere corona-maatregelen.

  We vroegen naar hun standpunt over de strenge mondmaskerplicht op heel het grondgebied van Ninove.

  Is volgens hen de ‘bubbel van vijf’ haalbaar?

  Welke is hun kijk op het afschaffen van alle evenementen?

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons