‘100 % suikersalon-award’ voor schoonheidssalon Belle Vie

    17 mei 2022

    MEERBEKE – Emma Bellemans van schoonheidssalon Belle Vie ontving zondag 15 mei een ‘100% suikersalon-award’ uit de handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van Dré Cosmetics.

    Emma was maar wat fier, dat ze haar award in ontvangst mocht nemen.

    Suikerontharing

    “De reacties van de klanten op de suikerbehandeling in ons salon zijn zo positief, dat we niet lang hebben getwijfeld om alleen nog met suiker te ontharen. Het is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100 % natuurlijke producten. Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid. Tenslotte zijn we ook zeer tevreden over de ondersteuning, die we van Dré Cosmetics krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing. Dat heeft er ook voor gezorgd, dat we zo snel konden groeien. ‘We do it sweet’, dat is voor ons duidelijk.”

    Award

    In 6 jaar tijd heeft Dré Cosmetics met ROYX PRO de suikerontharing in België echt op de kaart gezet.

    Hilde Laenen (Dré Cosmetics): “Uiteraard is dit enkel mogelijk door de professionele schoonheidsspecialistes, die resoluut voor onze producten kiezen en 100 % in suikerontharing geloven. Instituten, die enkel nog suikerontharing aanbieden en niet meer met hars werken, zetten we dan ook graag extra in de bloemetjes met deze awards.”

    De 4de editie van deze awards vond plaats in het opleidingscentrum van Dré Cosmetics in Westerlo.

    Dit jaar kozen opnieuw 31 schoonheidsinstituten in België om enkel nog met ROYX PRO suikerpasta te ontharen. In totaal werken inmiddels zo’n 400 schoonheidsspecialistes in België en Nederland met de producten van ROYX PRO.

    150 van hen werken exclusief met suikerpasta en mogen zich dus een ‘100 % suikersalon’ noemen.

    Info: Schoonheidssalon Belle VieDré Cosmetics.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons