Afbraakwerken voor bouw hamburgerketen Burger King gaan van start

    31 January 2021

    NINOVE – Burger King heeft de afgelopen maanden de benodigde vergunningen verworven. De bouw van het nieuwe restaurant kan van start gaan. De opening is voorzien voor dit jaar.

    Het nieuwe hamburgerrestaurant komt langsheen de Elisabethlaan, naast de Colora-winkel. Op die locatie was in het verleden een carwash gevestigd.

    De aannemer, De Meuter, start maandag 1 februari met het terrein bouwrijp te maken door de afbraak van twee woningen en de gewezen carwash. Aansluitend start bouwbedrijf Portus, op het terrein van 3000 m², met het optrekken van de Burger King.

    Nieuw

    Het restaurant in Ninove zal volgens de nieuwe huisstijl gebouwd worden en met het nieuwe logo. De fastfoodketen komt immers met een nieuwe visuele identiteit.

    Het is de ambitie van Burger King om “het gehele assortiment aan te bieden zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen”.

    De hamburgerketen is opgericht in 1954 en sinds 2017 actief in ons land met 35 Belgische restaurants. Wereldwijd zijn er 18.800 vestigingen.

    De opening van de Ninoofse Burger King is voorzien voor dit jaar.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons