Agressieve chauffeur ramt bestelwagen

    22 september 2023

    MEERBEKE – Een personenwagen botste vrijdag 22 september tegen een lichte vrachtwagen op de Edingsesteenweg, ter hoogte van de Stierstraat.

    Rond 10.45 uur draaide een Citroën vanaf de Brusselsesteenweg/N8 aan het buurthuis Berdam de Edingsesteenweg op, richting Denderwindeke. Ter hoogte van de Stierstraat wou hij een bestelwagen rechts voorbijsteken, over het fiets- en voetpad. Door dat manoever botste de personenwagen tegen de bestelwagen, die door de klap om zijn as tolde en aan de andere kant van de steenweg tot stilstand kwam, tegen de gevel van een woning.

    De bestuurder van deze lichte vracht kwam met de schrik vrij; zijn voertuig raakte beschadigd. De personenwagen liep zware schade op en de chauffeur ervan was gewond. Hij weigerde echter zich te laten wegvoeren door de ambulance en was zeer agressief ten aanzien van de hulpverleners en de politie.

    Getuigen hadden eerder gemerkt, dat de Citroën op de Brusselsesteenweg/N8 aan het kruispunt Tramstatie door het rood licht was gereden.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost en de lokale politie van Ninove waren ter plaatse voor het vrijmaken van de weg en de verkeersregeling ter hoogte van het ongeval.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons