Auto belandt in gracht op Edingsesteenweg

    22 februari 2023

    MEERBEKE – Een jonge bestuurster is woensdagavond 22 februari met haar wagen in de langsgracht van de Edingsesteenweg gegleden. Zij en de inzittende kwamen met de schrik vrij.

    De Ford reed rond 22.15 uur op de Edingsesteenweg vanuit Ninove richting Denderwindeke. Ter hoogte van het kruispunt met Beneden Hemelrijk-De Kloef verloor de bestuurster plots de controle over het stuur en kwam ze in de gracht terecht. Volgens haar verklaring was de weg daar plaatselijk glad.

    Zij en haar passagier raakten niet gewond, maar waren wel onder de indruk van de gebeurtenis.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen. De lokale politie van Ninove deed de vaststellingen en regelde het verkeer ter hoogte van het ongeval. Er waren geen andere voertuigen bij betrokken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons