Auto brandt uit na kop-staartaanrijding Koning Boudewijnlaan

    26 februari 2023

    NINOVE – Na een botsing tussen twee wagens is zondagochtend 26 februari ter hoogte van het kruispunt met de Nederwijk-Oost een wagen in brand gevlogen. De chauffeur van de aanrijdende auto is gewond afgevoerd.

    Het ongeluk gebeurde rond 8 uur op de Koning Boudewijnlaan. Een Kia stond aan de verkeerslichten van het kruispunt met de Nederwijk-Oost richting Meerbeke te wachten. Vanuit de richting van het kruispunt Den Doorn kwam een andere wagen aangereden. De chauffeur ervan heeft de stilstaande auto blijkbaar niet of te laat opgemerkt en is er achteraan op ingereden.

    Brand

    Door de knal is de aanrijdende auto in brand gevlogen en volledig uitgebrand. De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse om de brand te omschrijven.

    De chauffeur van de aanrijdende wagen is afgevoerd naar het ziekenhuis. De passagierster bleef ongedeerd, net als de bestuurder van de aangereden auto.

    De lokale politie was ter plaatse voor de vaststellingen en de verkeersregeling. Rond dat tijdstip begonnen immers de eerste carnavalswagens aan te komen om zich verderop langs de Koning Boudewijnlaan te positioneren voor de stoet in de namiddag.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons