Auto vat vuur na botsing en brandt uit

  07 november 2021

  VOORDE – Nadat op de Brakelsesteenweg/N8 zondagmiddag 07 november een Citroën achteraan inreed op een Opel Zafira, brandde het eerste voertuig uit. Twee inzittenden van het aangereden voertuig zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Het ongeluk gebeurde op de Brakelsesteenweg, ter hoogte van de Ophemstraat, richting kruispunt De Kalvaar. Rond 13 uur reed daar een witte Citroën achteraan in op een Opel Zafira. Het eerste voertuig kwam zowat 200 meter verderop tot stilstand en vatte onmiddellijk vuur.

  De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost kwam ter plaatse, om de brand onder controle te krijgen. De wagen brandde haast volledig uit.

  Twee inzittenden van de Opel zijn gekwetst afgevoerd naar het ziekenhuis; de chauffeur van de aanrijdende wagen bleef ongedeerd.

  De lokale politie van Ninove deed ter plaatse de vaststellingen over de omstandigheden van de botsing. Ze moest gedurende de interventie de Brakelsesteenweg afsluiten en het verkeer omleiden via de Ophemstraat en de Geraardsbergsesteenweg/N460.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons