Auto’s botsen op kruispunt Halsesteenweg-Gemeentehuisstraat

    30 juli 2023

    MEERBEKE – Een wagen, die de Halsesteenweg wou dwarsen, reed zondagavond 30 juli een aankomende auto aan. De beide voertuigen liepen behoorlijk wat schade op.

    De chauffeur van een Mercedes kwam rond 18.15 uur vanuit de Gemeentehuisstraat gereden en wou de Halsesteenweg oversteken naar de Sint-Pietersstraat. Op hetzelfde moment kwam een Peugeot op de steenweg vanuit Ninove aangereden. De bestuurster en haar man keerden na een familiebezoek terug naar Halle.

    Blijkbaar had de chauffeur van de Mercedes hen niet opgemerkt, waardoor hij inreed op de aankomende wagen. Door de klap belandde de Peugeot op de parking aan de appartementen op de linkerhoek van de Halsesteenweg en de Sint-Pietersstraat. De Mercedes kwam op de parking aan de rechterkant tot stilstand.

    De beide inzittenden van de Peugeot kwamen met de schrik vrij, evenals de chauffeur van de Mercedes. Hun wagens liepen wel flink wat schade op.

    De lokale politie van Ninove kwam ter plaatse voor de vaststellingen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons