Bejaarde fietser overleden na aanrijding – Nieuwe versie

    14 juni 2023

    OUTER – De 84-jarige HDW is dinsdagavond 13 juni in de Groenstraat aangereden. Hij is in zeer kritieke toestand overgebracht naar het OLV in Aalst en er nadien overleden aan zijn verwondingen.

    Het ongeval gebeurde rond 20.15 uur. Een 22-jarige bestuurster reed in de Groenstraat, ter hoogte van de landwegel Keukenstraat, een bejaarde fietser uit de naburige Bergstraat aan. De man raakte hierbij levensgevaarlijk gewond.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse. Het MUG-team heeft het slachtoffer eerst een hele tijd gereanimeerd; pas nadien heeft de ziekenwagen de man kunnen overbrengen naar het OLV Ziekenhuis in Aalst.

    Overleden

    De jonge bestuurster was fysiek zelf ongedeerd, maar sterk onder de indruk van het gebeuren.De lokale politie van Ninove zorgde voor de verkeersafwikkeling ter hoogte van het ongeluk en deed de eerste vaststellingen.

    Woensdagochtend 14 juni vernamen we, dat de 84-jarige HDW is overleden aan zijn verwondingen.

    We wensen zijn familie veel sterkte toe.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons