Bestelwagens botsen aan kruispunt Koning Boudewijnlaan-Industrieterrein

    28 oktober 2022

    NINOVE – De hulpdiensten moesten vrijdag 28 oktober nogmaals uitrukken voor een verkeersongeluk, dit keer op de Koning Boudewijnlaan/N28. Niemand van de betrokkenen raakte gewond.

    Een grote bestelwagen wou vrijdagmiddag vanuit het industrieterrein Nederwijk-Oost de Koning Boudewijnlaan dwarsen richting stadscentrum. Vanaf de Nederwijk-Nieuwe weg kwam een kleinere bestelwagen aangereden.

    Deze wou linksaf op de Koning Boudewijnlaan richting kruispunt Den Doorn. Door dat manoeuvre reed de rechtdoor rijdende bestelwagen hem aan in de flank. Niemand raakte gewond. De bestelwagens liepen behoorlijk wat schade op.

    De lokale politie van Ninove was ter plaatse voor de vaststellingen en om het verkeer op dit drukke kruispunt te regelen.

    De agenten onderwierpen zoals gebruikelijk de beide chauffeurs aan een alcohol- en drugstest. Na afloop hebben ze de bestuurder van de kleine bestelwagen weggevoerd in de combi.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost stond in voor het ruimen van het kruispunt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons