Bewoonster zwaar verwond bij brand op bovenverdieping ’t Café

    18 mei 2021

    NINOVE – De brandweer kreeg dinsdagavond 18 mei rond 18.30 uur een oproep voor een brand in het woongedeelte boven ’t Café. De bewoonster is met zware brandwonden afgevoerd.

    Het waren klanten op het terras van ’t Café (voormalige raadskelder) aan de Graanmarkt, die dinsdagavond een brandgeur waarnamen. Blijkbaar had een bed in het woongedeelte op de eerste verdieping vuur gevat.

    De brandweer was snel ter plaatse en ook de bijstand van de MUG-arts bleek noodzakelijk. De bewoonster liep bij de brand zware letsels op. De brandweer moest haar met de elevator uit de kamer halen. Zij is met brandwonden afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De schade aan het woongedeelte boven ’t Café is aanzienlijk. Een onderzoek zal de oorzaak van de brand moeten vaststellen.

    De interventie zorgde voor een toeloop van nieuwsgierigen, zodat de politie een perimeter moest instellen. De Graanmarkt was een tijd afgesloten voor alle verkeer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons