Boom valt op wagen tijdens stormweer

  09 juli 2024

  VOORDE – Een personenwagen kwam dinsdagnamiddag 9 juli onder een vallende boom terecht op de Geraardsbergsesteenweg.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost beleefde dinsdagnamiddag en -avond een drukke periode met verschillende interventies als gevolg van het stormweer.

  Boom

  Op de Geraardsbergsesteenweg viel rond 17.30 uur door de combinatie van felle windstoten en een hagelbui een van de bomen langs de steenweg om. Net op dat moment passeerde een witte Nissan, die vanaf het kruispunt De Kalvaar richting Aspelare reed. De chauffeur ging in de remmen, maar kreeg de zware stam toch op de motorkap. De wagen is zwaar beschadigd, de bestuurder bleef ongedeerd en kwam met de schrik vrij.

  Even verderop richting Ninove moest de brandweer met de elevator een daktip van de dierenkliniek De Molenhoek op de Brakelsesteenweg vastmaken.

  Her en der liepen tijdens de hoos- en hagelbuien verschillende straten onder, omdat de rioolkolken de toevloed aan water niet konden slikken. Er kwamen ook meldingen en oproepen binnen over omgewaaide bomen en afgebroken takken.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons