Bouwkraan helt vervaarlijk over

  27 juni 2020

  NINOVE – Een bouwkraan helde zaterdagvoormiddag 27 juni in de Pollarewijk gevaarlijk over. Een ploeg van de kraanfirma is ter plaatse om verder onheil te voorkomen.

  De kraan staat opgesteld in de Pollarewijk op de werf, waar de sociale huisvestingsmaatschappij Ninove Welzijn nieuwe woningen laat optrekken.

  De hulpdiensten en de politie kregen zaterdagmorgen melding, dat de kraan vervaarlijk overhelde. Blijkbaar is de ondergrond verzakt of weggespoeld, waardoor ook een deel van de steun wegviel.

  De kraanfirma is op de hoogte en stuurde een ploeg. Wellicht zal deze de kraan ontmantelen om onheil te voorkomen.

  De politie stelde alvast een veiligheidsperimeter in.

  De sociale huisvestingsmaatschappij Ninove Welzijn plant in de Pollarewijk (in de volksmond De Blokken) een vernieuwingsoperatie. Na de afbraak van de 57 identieke gezinswoningen komen daar 98 nieuwe duurzame woningen van verschillende types.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons