Brandweer kan uitbreiding afvalbrand voorkomen

    30 juli 2021

    VOORDE – Aan de achterbouw van een woning in de Sint-Marcellusstraat ontstond in de nacht van donderdag op vrijdag 30 juli brand. De brandweer had het vuur vrij snel onder controle.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost kregen rond 2.30 uur een oproep voor een brand in de Sint-Marcellusstraat.

    Aan de achterbouw van een woning was brand ontstaan, welllicht van (bouw)afval dat daar tijdens renovatiewerken lag. De vlammen sloegen over naar de coniferen in de dichte omgeving.

    De brandweer van de post Ninove was gelukkig snel ter plaatse om de vuurzee onder controle te krijgen. Ze konden beletten, dat de brand zich ook naar de woning zou uitbreiden en bleven nog een tijd ter plaatse om een heropflakkering tegen te gaan.

    Het is onduidelijk hoe de brand is ontstaan.

    Er vielen geen gewonden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons