Bromfietser gewond na uitschuiver op fietspad Elisabethlaan

    18 juni 2022

    NINOVE – De bestuurder van een lichte bromfiets ging zaterdagmiddag 18 juni onderuit, even voorbij het kruispunt met de Pollarestraat. Hij is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De oorzaak van dit ongeval is nog onduidelijk. Er waren alvast geen andere voertuigen betrokken.

    De man reed rond de middag op de Elisabethlaan richting Centrumlaan. Hij was net voorbij het kruispunt met de Pollarestraat-Pollarebaan, toen hij onderuit ging. Hij schoof door tot aan de bushalte even verderop.

    Een arts, die in de buurt woont, was vrijwel onmiddellijk ter plaatse, net als de lokale politie. De agenten hielden een doek op om de gewonde te beschermen tegen de zon, in afwachting van de komst van de ambulance van de hulpverleningszone Zuid-Oost.

    Zij voerde de bestuurder gewond af naar het ziekenhuis.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons