Buurtcomité Pamelstraat-Nederwijk van start met boodschappendienst voor hulpbehoevenden

    18 maart 2020

    NINOVE – Buurtcomité zet boodschappendienst op voor hulpbehoevende bewoners.

    Het buurtcomité Pamelstraat-Nederwijk, die ook ieder jaar instaat voor de grote rommelmarkt in de wijk tijdens autoloze zondag, zorgt tijdens de coronacrisis voor een boodschappendienst voor risicogroepen en hulpbehoevenden personen van de wijk. Momenteel staan er 8 vrijwilligers klaar om de hulpbehoevende bewoners bij te staan.

    Alle oudere mensen en andere risicopersonen, oa met medische aandoeningen, die in de wijk wonen en zich moeilijk naar de winkel kunnen begeven, kunnen een beroep doen op de boodschappendienst van het buurtcomité.

    Het buurtcomité is actief binnen het gebied Mallaardstraat, Astridlaan-Stationstraat en Dreefstraat. Indien er toch grote vraag is uit andere stadsdelen, kan naargelang de beschikbaarheid van vrijwilligers, bekeken worden om ook deze mensen te helpen. Maar het doelgebeid is vooral de wijk rond de Pamelstraat en Nederwijk.

    Mensen uit deze straten kunnen daarvoor terecht bij Bianca Eeckhoudt op het nummer 0473/30.61.45 of via bianca.van.den.eeckhoudt@telenet.be. Ze worden dan in contact gebracht met één van de boodschappers van het buurtcomité om verdere afspraken te maken.

    Wie zelf wil helpen met de boodschappendienst, kan eveneens contact opnemen met het buurtcomité. 

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons