• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ceremoniewagen zwaar gehavend bij kop-staart aanrijding

  25 maart 2021

  MEERBEKE – De ceremoniewagen van een rouwcentrum is donderdag 25 maart op de Halsesteenweg rond de middag achteraan ingereden op een bestelwagen.

  Ter hoogte van de doe-het-zelf-zaak Gamma stond rond 11.45 uur een auto vanuit de richting Neigem te wachten om de parking op te rijden. Daarachter had een camionette halt gehouden.

  De achteropkomende ceremoniewagen, die terugkwam van een plechtigheid, is achteraan op de bestelwagen ingereden. Door de klap schoof de bestelwagen achteraan tegen de voorligger.

  Het ongeval zorgde op het middaguur vrijwel onmiddellijk voor een lange file op de Halsesteenweg richting kruispunt Tramstatie.

  De lokale politie kwam ter plaatse voor de vaststellingen en de verkeersregeling.

  Er vielen geen gewonden. De stoffelijke schade aan de ceremoniewagen is vrij aanzienlijk

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons