Dames van Inner Wheel nemen vijf nieuwe leden op in hun midden

    01 juni 2019

    NINOVE-GERAARDSBERGEN – In de prachtige omgeving van het Hof ter Eycken had vrijdag 31 mei de officiële introductie plaats van 5 nieuwe leden bij Inner Wheel club Ninove-Geraardsbergen. Deze serviceclub is de enige op het grondgebied van Ninove, die uitsluitend dames opneemt als lid.

    De kernwaarden van Inner Wheel kunnen zijn:

    • het bevorderen van echte vriendschap en dus persoonlijke betrokkenheid;
    • het aanmoedigen van persoonlijk dienstbetoon en sociale bewogenheid;
    • het bevorderen van internationale verstandhouding en verbondenheid.

    Inner Wheel Ninove-Geraardsbergen zet volop in om voornamelijk lokale goede doelen te steunen. Het ingezameld geld van het werkjaar 2018-19 ging naar Think Pink, Vief Ninove, Bijeva (Bijzondere JeugdVakanties), Levenslust, Lotgenotencontact bij kanker Ninove, Peperkoekenhuis vzw, Healthy Heart Fund en De Okkernoot.

    Nieuwe leden

    Voorzitter Wanda Bellemans was duidelijk trots op de 5 nieuwe leden van de club. Annemie Standaert, Hilde Standaert, Linda Van Gyseghem en Vera Van Petegem kregen de officiële club-pin opgespeld onder de goedkeurende ogen van de respectievelijke clubmeters Ingrid De Bodt, Renée Jacobs, Dariëlle Rollier en Erna Van Eerenbruch.

    Ook de directeur van Europol, Catherine De Bolle, kreeg het speldje als Honorary Member; het is een opstapje naar het volledige actieve lidmaatschap.

    De serviceclub organiseert regelmatig open activiteiten voor niet-leden om op een aangename manier kennis te maken met de club.

    Info: Facebookpagina van Inner Wheel Ninove-Geraardsbergen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons