• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

De Donderdagen 27/07 Cirq’ulation Locale – Temple & Veerle Malschaert – Boegbeeld

27 juli 2017

Na de uitstap van De Donderdagen naar de tuin van het buurthuis Pallieter vorig week mochten we De Donderdagen vandaag verwelkomen in het stadpark te Ninove. 

Het werd een duizelingwekkend schouwspel met enerzijds de atletische en lenige mannen van Cirq’ulation Locale met hun show Temple en anderzijds was er Veerle Malschaert met een comedie die meer weg heeft van een tragedie.

De mannen van Cirq’ulation Locale zijn ons reeds bekend van de TNT-Crew die vorig jaar op een knappe tweede plek stranden in Belgium’s got talent na Baba Yega. Enkele van de moves en het decor nemen je onmiddellijk terug mee naar hun finale vorig jaar. 
Het werd een spannende show, verrassend en toch met een vleugje humor hier en daar. Deze mannen verdienen echt een podium om hun kunnen te tonen. 

Na het geweld van Cirq’ulation Locale kwam de Dendermondse comédienne Veerle Malschaert aan de beurt. Haar naam en uiterlijk kon je misschien herkennen van haar rol destijds in Flikken maar nu staat ze er met de onewoman-show Boegbeeld, niet minder dan haar vierde avondvullende productie.
Het is een verhaal vol emoties. Als pas gescheiden moeder van 2 kinderen laat Veerle de lach surfen op een zee van tranen. Haar verhaal en manier van vertellen is ontwapenend eerlijk en ze stelt zichzelf kwetsbaar op. De woorden grijpen je naar de keel maar toch slaagt ze er steeds weer in deze om te draaien in een lach. 
Deze rollercoaster van gevoelens maken van deze show meer dan enkel een comedy. Veerle is een vrouw met ballen aan haar lijf die op een soms zeer herkenbare manier haar verhaal vertelt. 

De Donderdagen zijn iedere donderdag in de vakantieperiode bij te wonen ergens in Ninove. Programma op https://www.ninove.be/dedonderdagen

 

 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.