Laatste ‘De Donderdagen’ van de zomer was opnieuw een topper

    17 augustus 2018

    NINOVE – De Donderdagen waren toe aan hun laatste voorstellingen voor de zomer 2018. Het was alweer een mooie editie die, net zoals de voorbije donderdagen, veel mensen naar het centrum bracht om te genieten van het circus- en straattheater.

    Met liefst drie gezelschappen was er voor elk wat wils tijdens deze laatste avond.

    Op het Oudstrijdersplein kon men terecht bij ‘DJ Frietmachine’ om op een originele en muzikale manier frietjes te maken: vanaf het schillen van de patat tot de uiteindelijk gebakken frietjes, die men kon opsmullen. Ondertussen draaide een dj plaatjes.

    De kleinsten leefden zich op de Graanmarkt uit met allerlei spelletjes tijdens een workshop van ‘Circus in Beweging’  . 

    Als afsluiter stond ‘Cirque Exalté’ uit Frankrijk op het programma. Hun voorstelling ‘Furiesse Tendresse’ was een gesmaakte show aan de trapeze, waarbij de drie artiesten het beste van zichzelf gaven. Ze mochten dan ook rekenen op de waardering van het ruim opgekomen publiek, dat hen bedankte met een langdurig applaus.

    Een geslaagd seizoen alweer voor ‘De Donderdagen’. Velen kijken reeds uit naar de editie van volgend jaar.

    GNE  Foto’s Giovanni Neckebroeck

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons