• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  ‘De gezongen mes’ opgedragen aan de bewoners van woonzorgcentrum Klateringen

  24 mei 2020

  NINOVE – Na ongeveer drie maanden wachten kon er een Gezonghen Mes georganiseerd worden, en dit speciaal voor de bewoners en het personeel van het WZC Klateringen.

  De muzikanten kregen hiervoor toestemming van de directie, politie én het stadsbestuur. Uiteraard onder strikte regels, zoals het meebrengen van eigen drank, afstand houden en het gebruik van ontsmettingsgel. Ook werden er helaas geen toeschouwers toegelaten. Ninofmedia mocht gelukkig wel enkele beelden schieten. Hopelijk voor herhaling vatbaar, maar dan mét publiek.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons