Fietsster gewond nadat ze tegen openslaand autoportier aanreed

    03 juni 2022

    MEERBEKE – Een dame is vrijdagnamiddag 03 juni in de Sint-Pietersstraat gewond geraakt, toen ze tegen de openslaande deur van een wagen aanreed.

    De vrouw reed met haar elektrische fiets rond 15.30 uur in de Sint-Pietersstraat richting Edingsesteenweg. Net voorbij het einde van het aparte fietspad stond een bestelwagen met aanhangwagen aan de rechterkant geparkeerd.

    Blijkbaar heeft de chauffeur de fietsster niet zien aankomen en opende hij zijn portier. De vrouw is tegen de deur geknald en kwam ten val.

    De MUG en de ambulance van de hulpverleningszone Vlaams-Brabant West kwamen ter plaatse om haar de eerste zorgen toe te dienen.

    De lokale politie van Ninove stelde om de omstandigheden van het ongeluk vast.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons