Grootmoeder en twee kleinkinderen aangereden

    18 december 2023

    DENDERLEEUW – Een 57-jarige vrouw is nog altijd in levensgevaar, nadat ze maandagochtend 18 december samen met haar twee kleinkinderen door een vrachtwagen is aangereden op de Steenweg.

    De vrouw stak rond 8 uur vanmorgen met haar twee kleinkinderen van 11 en 13 jaar de Steenweg over op de oversteekplaats, die daar is voorzien. Een vrachtwagen, die een maneuver aan het uitvoeren was, reed hen aan.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost voerden de slachtoffers af naar het ziekenhuis. De twee kinderen mochten inmiddels het ziekenhuis verlaten, maar hun oma verkeert nog in levensgevaar.

    De lokale politie nam de gebruikelijke alcohol- en drugtest af bij de 48-jarige chauffeur uit Ninove. Deze waren negatief. Hij moest wel onmiddellijk zijn rijbewijs inleveren voor 15 dagen.

    Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons